animatie

Animatie

Animaties zijn hip, hot and happening. Begrijpelijk, want in een snelle wereld waarin beeldtaal een steeds grotere rol speelt, bieden animaties een unieke methode om uw boodschap vorm te geven. Een goede animatie is een plezier om naar te kijken voor jong en oud, hoog of laag opgeleid, mensen met, of zonder gevoel voor humor, kortom voor iedereen. The Cartoon Factory heeft de afgelopen jaren animaties gemaakt voor oa diverse gemeentes en ministeries, Redbull, Philip Morris en Woosh5.  De animaties weten de boodschap iedere keer weer goed uit te leggen/beelden en zijn vaak voor een langere tijd inzetbaar intern op het intranet, op uw Facebook pagina of website.

Animatievormen

Er zijn diverse vormen van animatie. Meestal is de animatie bedoeld om iets uit te leggen, de vorm waarin dit gebeurd kan verschillend zijn. Zo kun je kiezen voor een bewegend character die acteert en eventueel ook iets zegt. Maar ook kun je een aantal plaatjes getekend zien worden waarbij je uitlegt hoe een product of dienst werkt, of hoe u uw bedrijf”s of instelling’s filosofie er uit ziet, of waarom u elk weekend koffie gaat drinken bij uw schoonmoeder.

The Cartoon Factory is geen Disney Studio maar kan toch een hoge kwaliteit bereiken in deze verschillende animatie vormen. Bovendien is de prijs dan ook nog alleszins redelijk.

Wil u een animatie laten maken? Neem dan contact met me op.

animatie_cartoon