Werkwijze…

Karikaturen

Ons belangrijkste uitgangspunt is, dat de tekening een goede gelijkenis moet hebben.
Daarnaast vinden we het belangrijk dat de tekening leuk is maar niet confronterend. De ontvanger moet er tenslotte ook van kunnen genieten!

Normaal is de werkwijze dat we van u een of meerdere foto’s ontvangen. Dat kan uiteraard per mail. Aan de hand daarvan en van de meegeleverde aanvullende informatie, maken wij de tekening.
Wij maken de tekening op de computer, de digitale versie kunt u per email ontvangen en zelf uitprinten, of wij regelen een kwalitatief hoogwaardige afdruk voor u.

Eventueel kunnen wij de prent ook inlijsten.

Kwalitatief en prijstechnisch hebben we 4 categorieën:

Cat.1 alleen het hoofd in zwart/wit vanaf
Cat.2 hoofd en lichaam plus omgeving in zwart/wit
Cat.3 hoofd en lichaam eenvoudig in kleur
Cat.4 hoofd en lichaam plus omgeving in kleur

Daarnaast is het mogelijk dat u meerdere personen op een tekening wilt hebben. In dat geval rekenen we per hoofd en hoe meer hoofden des te lager de stuks prijs.
De prijzen zijn exclusief 21% btw en eventuele print-, inlijst- en verzendkosten.

 

Categorie1karikatuurCategorie2karikatuur Categorie3karikatuur Categorie4karikatuur

Cartoons en strips

Stel u wilt een cartoon of strip voor bijvoorbeeld uw vakblad, personeelsblad of voor uw website. Dan bent u bij The Cartoon Factory aan het juiste adres.

Er zijn diverse manieren om dit aan te pakken, zo kunt u exact aangeven wat u in de cartoon of strip wilt hebben, of u heeft een onderwerp of tekst waarop wij de cartoon of strip baseren.

Globaal is de werkwijze dat wij na de briefing een of meerdere schetsen maken die we aan u voorleggen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, eventueel na een aanpassingsronde, werken wij de cartoon of strip netjes uit en ontvangt u hem per mail.

Voor een strip gelden weer wat andere regels dan voor een cartoon, een strip is wat complexer. Uiteraard kunt u uw wensen voorleggen en kijken wat de beste optie is. Elke strip of cartoon is uniek en op maat gemaakt voor de klant, u dus.

Cartoons

 

Character design

Een goed character kan op allerlei manieren binnen een bedrijf ingezet worden. Het kan een rol spelen in een strip, een animatie en bv gebruikt worden op een website.

Na overleg over wat voor character uw voorkeur heeft leggen wij u een aantal schets ontwerpen voor. Hieruit wordt het definitieve character gekozen en deze zetten we om in een paar strakke ontwerpen.

WooshyD

Animatie

Animaties zijn populair. Zeker de zgn whiteboard animaties en de info animaties blijken een handig middel om een boodschap over te brengen. The Cartoon Factory heeft intussen een aardige portfolie opgebouwd met diverse soorten animaties.

Ook hiervoor geld weer dat na overleg wij u een op maat gesneden voorstel doen in de vorm van een storyboard. Dat geeft u een goed beeld van hoe de animatie er uit gaat zien en hoe de boodschap verwerkt is.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op.

 

AnimatieStill

 

 

  • Contact