karikaturen

 

 

Karikaturen

The Cartoon Factory maakt al vele jaren karikaturen in alle soorten en maten, zowel voor het bedrijfsleven als de particuliere markt. Een goede karikatuur is een perfect cadeau, het is een uniek en blijvend document wat leuk is om te geven maar nog leuker is om te ontvangen. Denk ook eens aan de mogelijkheden van een groepskarikatuur waarbij we alle leden van een afdeling of van een familie afbeelden! Een tekening kan in zwart wit of in kleur en op elk gewenst formaat gemaakt worden. U kunt een digitale tekening laten maken die u zelf laat afdrukken. Overigens kunnen wij dit afdrukken ook voor u regelen. Voordeel is dat dit printen zowel in allerlei kwaliteiten als formaten kan gebeuren. Wilt u graag een ouderwetse tekening op papier dan kan dat natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie ook op de pagina ‘werkwijze’.

Sneltekenen

Om uw beursstand, personeelsfeest, winkelfestival, braderie of andere gelegenheid wat leuker te maken, kunt u ons inhuren als sneltekenaar. In een paar minuten zetten wij een geslaagde karikatuur op papier. Ook kunnen we op locatie digitaal karikaturen maken, op Ipad of laptop. Deze kunnen we ter plekke uitprinten van fotoformaat tot A3 formaat. Het tarief is €450,- voor 3 uur exclusief 6% btw en reiskosten €0,30 per km. Langer of korter werken is bespreekbaar, neem daarvoor contact met ons op.

Daarnaast is het mogelijk ons in te huren als Caricaturistes de MontMartre, dit houdt in dat er 5 tekenaars komen die in een MontMartre decor werken. Heel sfeervol op braderieën, winkelfestivals, jaarmarkten of andere evenementen en succes verzekerd! De kosten hiervoor bedragen €2990,- exclusief 6%. Voor dit bedrag komen voor een periode van 4 uur maar liefst 5 professionele tekenaars die ieder een decor wand meenemen van 2.50 bij 2 meter. Natuurlijk zijn we ook gekleed als echte karikaturisten. Als dit geen aandacht trekt!

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Kijk op de website www.caricaturistesdemontmartre.nl of neem contact op.

OntwerpDecors6b