sneltekenen

 


 

Sneltekenen

The Cartoon Factory heeft een reputatie hoog te houden op het gebied van sneltekenen, op papier of digitaal. Dat mag ook wel met ruim 20 jaren ervaring. Wij maken karikaturen in een razend tempo op elke denkbare manier en in vele formaten. In 3 tot 4 minuten klaar en ook nog eens goed lijken. Een digitale tekening kan ter plekke uitgeprint worden van fotoformaat tot A3 formaat.

Wilt u in een keer een complete Franse sfeer neerzetten dan is ons concept Caricaturistes de Montmartre iets voor u. Wij komen met en team van 5 tekenaars, inclusief een geweldig Frans decor!

 

Cartooning

Een interessante mogelijkheid is het tekenen op locatie, met digitale apparatuur kunnen we tijdens bijvoorbeeld een lezing zaken op een leuke manier visualiseren, dit wordt ook wel cartooning genoemd. Via beamer of tv kan iedereen meekijken hoe de cartoons in een snel tempo ontstaan, met veel humor worden soms gevoelige snaren aan de kaak gesteld. Uiteraard zijn de cartoons later nog in te zetten op uw intranet of in uw rapport.

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw communicatie met humor aan te pakken, maar wel een hoog niveau handhaven, informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.